Lenormand Kaarten

We weten dat veel mediums en paragnosten gebruik maken van de Lenormand kaarten, sommigen maken gebruik van de tarot en anderen van de zigeunerkaarten. Ik heb het meeste met de Lenormand kaarten, ik gebruik ze dan ook erg graag. De Lenormand kaarten geven mij inzichten en concrete situaties helder weer. 

Continue reading

De kracht van geuren

Geuren kunnen ons meevoeren naar alle fijne plekjes waar we ooit zijn geweest. Geuren roepen zoveel op dat ons reukvermogen misschien wel ons meest emotionele zintuig is. Hier spelen parfumhuizen handig op in. We scheiden uiterst subtiele geurstoffen af als we ons gelukkig, sexy, verdrietig, kwetsbaar of verdrietig voelen: dieren weten dit instinctief.

Continue reading

Welkom 2017!

Allereerst, natuurlijk de beste wensen voor jullie allen. We hebben afscheid genomen van 2016, een jaar vol met hobbels en hoogtepunten. Nu zitten we in het nieuwe jaar, maar wat kunnen we van 2017 verwachten? Wat zegt het getal 2017 over dit jaar? In deze blog zal ik het jaar 2017 vanuit verschillende oogpunten belichten. Laten we er een mooi jaar van maken!

Continue reading

Ik Hou van mezelf

Er wordt vaak gezegd, accepteer jezelf, houd van jezelf, je bent goed zoals je bent. Dit is natuurlijk allemaal waarheid, maar makkelijk is het niet. Zelfacceptatie is vaak een hele uitdaging, van jezelf houden is meestal erg lastig. Jezelf accepteren, jezelf kennen zonder invloeden van derden of invloeden van de maatschappij is hetzelfde als op zoek gaan naar de schat. In het rare leven op zoek naar jezelf heb je een kompas nodig, maar hoe dan?

Continue reading

Namaste

Namasté, een bijzonder woord. Charmed Spirits maakt ook graag gebruik van dit woord, maar wat betekend het nu eigenlijk? De meesten weten wanneer ze Namasté kunnen gebruiken en vaak weet men ook nog wel dat het iets positiefs is, maar wat betekend het?

Continue reading

Geloof, Hoop & Liefde

Geloof, Hoop & liefde. Drie woorden die vaak in een adem worden uitgesproken. Drie woorden die voor een ieder fundamenteel zijn in het leven. Geloof, hoop & liefde.. Een tekst die uit de bijbel komt, 56 jaar nar Christus schreef Paulus een brief, hij schreef; ‘Ons resten Geloof, Hoop en Liefde, deze drie, maar de grootste daarvan is de liefde’. 

Continue reading

Oogstmaan

Op 16 september is het weer tijd voor de volle maan. Dit keer is het de Oogstmaan die wij mogen verwelkomen. De oogstmaan heeft als thema ‘loslaten’. 

De oogst van nu, is tevens het zaad voor het volgende seizoen. De appelboom en zijn appels staan symbool voor de energie en de betekenis van de Oogstmaan.

Continue reading

Totemdieren!

Totemdieren stammen uit de traditie van de Indianen. Totemdieren kun je zien als een gids die er voor je is en je beschermt. Deze totemdieren hebben eigenschappen waar je bepaalde boodschappen uit kunt halen. 

Continue reading

Karma

Karma, een woord die we allemaal kennen en allemaal gebruiken. Uitspraken zoals ‘Dat is je karma’ of ‘karma is een Bitch’, iedereen heeft deze weleens gehoord of misschien zelf uitgesproken. Karma staat bekend als ‘iets wat je terug krijgt’, maar wat zegt het woord Karma nu eigenlijk? 

Continue reading

Alles is Liefde

Liefde, de wortel van ons bestaan.. Liefde voor dieren, de natuur, je omgeving, je vrienden, het universum.. Alles is Liefde. De belangrijkste liefde die er is, is de liefde voor jezelf. Hoe kun je van een ander houden, als je niet van jezelf houd? Hoe kun je liefde geven, als je jezelf niet lief hebt? Jij bent de belangrijkste schakel in je leven. 

Continue reading