Mystic Angels

Mystic Angels, iets waar je waarschijnlijk nog niet vaak van hebt gehoord.. Toch zijn er meer mystic angels om ons heen dan dat je je realiseert. Mystic Angels, zijn eigenlijk aarde engelen, engelen vermond in het ‘menselijk wezen’ die wij zijn.
De Mystic Angels zijn overal om ons heen, misschien ben jij er wel een zonder dat je dit weet! Het kan allemaal, want Mystic Angels zijn eigenlijk een gemengde groep van aarde engelen. De verschillende typen aarde engelen, bestaan uit de engelen, de wijzen, de elementalen en de sterrenmensen.

Een Mystic Angel, is half engel en half wijze met een lijntje naar Aartsengel Rafael. Samen met aartsengel Rafael, kunnen de mysitic Angels helen. Zij hebben een sterke verbinding met het engelenrijk en delen veel kenmerken met de engelen. Ze zijn liefdevol, behulpzaam, zorgzaam en echte gevers. Over het algemeen vinden Mystieke engelen dat zij sterker dan de gemiddelde mens zijn, dit heeft te maken met het feit dat zij niet de gemakkelijkste levens hebben gehad door de eeuwen heen. Het werk als heler of als wijze, heeft vaak gezorgd voor problemen, executie etc. Hierdoor hebben zij sterke karmische herinneringen en wonden. Door deze herinneringen, beschermen zij zichzelf door stoerder te worden/ doen voorkomen.
Ondanks dat zij door de eeuwen heen, in hun verschillende levens, van alles hebben gezien, geloven zij nog steeds in de goedheid van de mens.

De mystieke engel, heeft twee kanten: stoer en lief. Zij zijn super gevoelig en als engelen zijn ze empathisch, voelen met je mee. Met het sterke lijntje naar aartsengel Rafael, ligt het voor de hand dat het levensdoel van de mystieke engel, helen is.
Door hun geschiedenis als wijze, weten zij veel. Ze geven goede tips voor een gelukkig bestaan, kunnen makkelijk achter het ‘masker’ kijken van een ander. Mystieke engelen hebben zo veel te bieden.

Nu het een beetje duidelijk is wat een Mystieke engel is, wil ik graag nog een beetje toelichten wat er bedoeld wordt met ‘wijze’. Met een wijze, bedoelen we geïncarneerde tovenaren, sjamanen, heksen, hoge priesteresssen, magiërs etc. Wijzen zijn over het algemeen heel erg gevoelig voor de maan- fasen. Ze zijn bijzonder (hoog) sensitief en intuïtief en bezitten een grote wijsheid. Wij zijn hier om mensen eraan te herinneren hoe ze hun innerlijke kracht kunnen gebruiken om harmonie te creëren in het leven.
Dit is slechts een korte en eenzijdige schets van het samenvoegsel Mystiek Angel. Er zijn verschillende vertakkingen, maar in de kern allemaal het zelfde: Hoog- gevoelige mensen, die het gevoel hebben dat ze niet in deze wereld horen. We willen de wereld beter achter laten, dan hoe we hier zijn gekomen. Vaak (onbewust) herinneringen aan vorige levens en de karmische pijnen die nog in het hier en nu kleven.
Alle Aard engelen hebben het voorrecht om een directe lijn met een aartsengel te hebben.
Namaste

Dit is mijn toekomst!

Toekomst voorspellen, toekomst.. een kijkje nemen in wat er staat te gebeuren. Soms kloppen voorspellingen tot op de dag, soms klopt er geen snars van. Vaak zijn het de toekomst voorspellingen die wij graag zien uitkomen, de voorspellingen die uitblijven. Kan je de toekomst voorspellen? Hoe zit het dan met de voorspellingen die niet uitkomen?
Toekomst voorspellen, ligt niet zo eenvoudig als dat het lijkt.

Continue reading

Antwoorden en Inzichten

Vaak ben je opzoek naar antwoorden en inzichten als je niet meer goed weet welke kant je op moet. Je wilt antwoorden op de vragen waar niemand een antwoord op heeft, je wilt inzichten in bepaalde situaties waarin je niet goed weet wat je ermee moet. Antwoorden en inzichten heeft iedereen weleens nodig. Iedereen heeft in intuitie, sommige luisteren

Continue reading

Healing met de violette vlam.

Healing, helen.. het woord zegt het al een beetje. Met een healing kun je mensen helpen om weer in balans te komen met zichzelf, je kunt hen helpen om oude wonden te helen, pijnen weg te halen en nog veel meer. Een healing heeft een brede betekenis, het kan mentaal zijn, emotioneel maar ook zeker

Continue reading

December

Het is alweer december.. De maand waar het om liefde, warmte, gezelligheid en lichtjes draait. De
maand die bekend staat als ‘de donkere dagen’, de maand die vaak heel veel emoties los maakt.
Deze maand wordt gezien als een gezellige en liefdevolle maand, maar voor veel mensen is dit niet
de realiteit. 

Continue reading

7 stappen naar innerlijke rust & geluk

Zorg eerst voor jezelf.. 
Het is niet egoïstisch om jezelf op de eerste plek te zetten. Het is liefde hebben voor jezelf, jij als persoon. Jezelf waarderen voor de persoon die jij bent, van jezelf houden, jezelf inspireren, voeden, gezond houden en ga zo maar door. Het betekend ook, dat je deze kennis en dit gevoel door kunt geven aan een ander. Klik op Verder om alle stappen te zien. 

Continue reading

Meditatie

Meditatie, wat is dat nu precies? De meesten kennen het begrip mediteren wel, maar weten niet goed wat zij zich hierbij moeten voorstellen. Het vooroordeel is dan ook dat meditatie ‘niets voor mij is’ of dat meditatie iets ‘zweverigs’ is. Dat meditatie helend kan werken, wordt dan ook vaak over het hoofd gezien. Ik wil jullie meenemen in de voordelen van mediteren, en wellicht durf je die stap te wagen.

Continue reading

Dankbaar

Dankbaar..

Ik ben dankbaar.. Spreek jij dit weleens uit? Heb jij weleens een moment dat je op de bank zit en denkt aan alles waar jij dankbaar voor bent? Dat je ieder aspect afgaat en even beseft waar je dankbaar voor kunt zijn? Dankbaar voor de kleren in je kast, je kopje koffie in de ochtend of misschien wel dankbaar voor je gezondheid.. Doe jij dit weleens?

Continue reading

Lenormand Kaarten

We weten dat veel mediums en paragnosten gebruik maken van de Lenormand kaarten, sommigen maken gebruik van de tarot en anderen van de zigeunerkaarten. Ik heb het meeste met de Lenormand kaarten, ik gebruik ze dan ook erg graag. De Lenormand kaarten geven mij inzichten en concrete situaties helder weer. 

Continue reading

De kracht van geuren

Geuren kunnen ons meevoeren naar alle fijne plekjes waar we ooit zijn geweest. Geuren roepen zoveel op dat ons reukvermogen misschien wel ons meest emotionele zintuig is. Hier spelen parfumhuizen handig op in. We scheiden uiterst subtiele geurstoffen af als we ons gelukkig, sexy, verdrietig, kwetsbaar of verdrietig voelen: dieren weten dit instinctief.

Continue reading

Welkom 2017!

Allereerst, natuurlijk de beste wensen voor jullie allen. We hebben afscheid genomen van 2016, een jaar vol met hobbels en hoogtepunten. Nu zitten we in het nieuwe jaar, maar wat kunnen we van 2017 verwachten? Wat zegt het getal 2017 over dit jaar? In deze blog zal ik het jaar 2017 vanuit verschillende oogpunten belichten. Laten we er een mooi jaar van maken!

Continue reading

Ik Hou van mezelf

Er wordt vaak gezegd, accepteer jezelf, houd van jezelf, je bent goed zoals je bent. Dit is natuurlijk allemaal waarheid, maar makkelijk is het niet. Zelfacceptatie is vaak een hele uitdaging, van jezelf houden is meestal erg lastig. Jezelf accepteren, jezelf kennen zonder invloeden van derden of invloeden van de maatschappij is hetzelfde als op zoek gaan naar de schat. In het rare leven op zoek naar jezelf heb je een kompas nodig, maar hoe dan?

Continue reading

Namaste

Namasté, een bijzonder woord. Charmed Spirits maakt ook graag gebruik van dit woord, maar wat betekend het nu eigenlijk? De meesten weten wanneer ze Namasté kunnen gebruiken en vaak weet men ook nog wel dat het iets positiefs is, maar wat betekend het?

Continue reading

Geloof, Hoop & Liefde

Geloof, Hoop & liefde. Drie woorden die vaak in een adem worden uitgesproken. Drie woorden die voor een ieder fundamenteel zijn in het leven. Geloof, hoop & liefde.. Een tekst die uit de bijbel komt, 56 jaar nar Christus schreef Paulus een brief, hij schreef; ‘Ons resten Geloof, Hoop en Liefde, deze drie, maar de grootste daarvan is de liefde’. 

Continue reading

Oogstmaan

Op 16 september is het weer tijd voor de volle maan. Dit keer is het de Oogstmaan die wij mogen verwelkomen. De oogstmaan heeft als thema ‘loslaten’. 

De oogst van nu, is tevens het zaad voor het volgende seizoen. De appelboom en zijn appels staan symbool voor de energie en de betekenis van de Oogstmaan.

Continue reading

Totemdieren!

Totemdieren stammen uit de traditie van de Indianen. Totemdieren kun je zien als een gids die er voor je is en je beschermt. Deze totemdieren hebben eigenschappen waar je bepaalde boodschappen uit kunt halen. 

Continue reading

Karma

Karma, een woord die we allemaal kennen en allemaal gebruiken. Uitspraken zoals ‘Dat is je karma’ of ‘karma is een Bitch’, iedereen heeft deze weleens gehoord of misschien zelf uitgesproken. Karma staat bekend als ‘iets wat je terug krijgt’, maar wat zegt het woord Karma nu eigenlijk? 

Continue reading